Ryanairi uus sisekujundus muudab lennud mugavamaks

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi lennukite uus sisekujundus
Ryanairi lennukite uus sisekujundus Foto: Ryanairi foto

Ryanair avaldas sel nädalal pildi oma uuest lennukikujundusest, mis on suur samm edasi kitsastest vahedest ning ülevoolavast kollasest, vahendab Daily Mail.

Ryanair on seljataha heitnud kriiskava kollase värvi ning kasutab seda vaid väikestes detailides. Domineerivateks värvideks on nüüd sinine ja valge. Veel olulisemate muudatustena on istmed lennukis sihvakamad, aknad suuremad, peade kohal on rohkem ruumi ja kasutatakse ka LED valgustust.

Ryanairi reisijad on ammu juba nurisenud vähese jalaruumi üle ning nüüd kinnitavad lennufirma esindajad, et uue kujundusega lennukites on kindlasti rohkem ruumi.

Sisekujunduse muutmine on üks samm püüdlusest ümber kujundada kogu Ryanairi maine. Lisaks sisekujundusele saavad uue välimuse ka meeskonna vormiriietus ning pardamenüü. Endiselt jääb odavlennufirma kasutama rõõmsat muusikat, kui lend õigel ajal kohale jõuab, kuid tulemas on uus ning rahulikum heli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles