Travel Channel valis Tallinna üheteistkümne parima sihtkoha hulka

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinn
Tallinna vanalinn Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Travel Channel pani kokku nimekirja järgmise aasta huvitavatest sihtkohtadest, mida ka kogenud reisijad tihtipeale külastanud ei ole. Nende hulka jõudis ka Eesti.

Sihtkohtade populaarsus vahetub ajaga ning kunagi populaarsed sihtkohad tulevad ühel hetkel meie reisiplaanidesse tagasi. Nüüd on kord Eesti ja kümne teise riigi käest.

Eesti kohta kirjutati, et külastada tuleks kindlasti meie muinasjutulist vanalinna, kõndida mööda iidseid  tänavaid, külastada laia valikut muuseume ja kirikuid. Veel soovitati käia ka kuulsaimates rahvusparkides, Matsalus, Vilsandil ja Lahemaal, mis on tuntud oma loomade rohkuse poolest. Loomadest toodi välja hiiglaslik põder, metssiga, hülged ning mainiti ka meie kauneid lindusid.

Väärt reisisihtkohtadena leidsid tee valikusse ka Boliivia, Kuuba, Gruusia, Sardiinia, Poola, Alabama osariik, Filipiinid, Uganda, Myanmar ja Kambodža. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles