2015. aasta lennureisijad, keda on võimatu unustada

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
tüdruk
tüdruk Foto: SCANPIX

Aasta hakkab küll läbi saama, kuid mineviku hõlma ei vaju reisijad, kes on pannud kaaslasi naerma, nutma, ohkama ja imestama. 2015. aasta kõige meeldejäävamad reisijad loendas üles Road Warrior Voices.

Vihane pähklinaine - Korean Airi lennufirma juhtivisik lõi lennu ajal kõvasti lärmi, kui stjuardess serveeris talle pähkleid nende originaalpakendis, mitte taldrikul, nagu ta oli soovinud. Õnneks ei olnud lennuk veel õhku tõusnud, sest intsident muutus niivõrd teravaks, et lennuk pidi väravasse tagasi pöörduma, et märatsev reisija maha tõsta. Korean Airi töötaja oli tekitanud niivõrd suure segaduse, et esialgu määrati talle lausa ühe aastane vanglakaristus, mida hiljem küll siiski vähendati.

Riiete kuhja all lämbuja - Šoti poistebändi laulja ei olnud nõus maksma 95.- pagasitasu, mida EasyJet kõikidelt oma reisijatelt, kes soovivad pagasit kaasa võtta, küsib. Tasumise asemel otsustas 19. aastane nooruk selga tõmmata kõik riided, mis tal kaasa oli võetud. Kokku suutis ta endale selga toppida kuus t-särki, neli kampsunit, kolm paari teksaseid, kaks jakki, kaks paari dressipükse ja kaks mütsi. Vahetult pärast õhkutõusu ei pidanud laulja enam kuumusele vastu ning pärast mitmekordset oksendamist ta minestas. Pardal viibinud meedik turgutas noore kubujussi taaskord elule.

«Hank the Tank» esimeses klassis - 75 kilogrammine mastif püüdis paljude lennujaamatöötajate pilku, seda enam, et tal oli õigus lennata esimeses klassis. Hanki nimeline hiiglaslik koer on registreeritud abikoerana, kuna ta suudab ennetada krampe, mistõttu saab ta nautida ka hüvesid, mida enamik reisijatest endale lubada ei saa.

Paljas protestija - üks vanem härrasmees vihastas, kui talle öeldi, et tema lend Jamaicale on ülebroneeritud, mistõttu peaks ta puhkusele suunduma järgmise lennuga. Härra vihastas lausa nii kõvasti, et otsustas end protesti märgiks paljaks koorida. Tulemusena viidi ta aga politseijaoskonda, kust ta küll mõni tund ilma süüdistust esitamata vabaks lasti.

Liiga kahvatu punapea - 14. aastane Šoti neiu avaldas Etihad Airwaysi töötajates kahtlust, kuna tal oli liialt kahvatu nahk ning ta oli väga lähedane oma emaga. Nende tunnuste põhjal arvas lennufirma meeskond, et tüdruku tervis ei ole lendamiseks piisavalt hea. Perekond pidi saama kirjaliku kinnituse nii oma perearstilt kui ka lennujaama meedikult, et nad saaksid siiski oma teekonda Maldiividele jätkata.

Trahvi väärt sünnitus - Teel Taiwanist Los Angelesse hakkas üks naine sünnitama, mistõttu pidi lennuk tegema hädamaandumise Alaskal. Vastsündinud tüdrukule anti Ameerika Ühendriikide kodakondsus, kuid tema ema saadeti tagasi Taiwani, kus ähvardati teda veel ka suure trahviga, kuna lennuk pidi kursilt kõrvale kalduma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles