Piloot kirjutas lennu hilinemise tõttu lastele puudumistõendid

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui briti odavlennufirma easyJet piloot tegi naljaviluks oma noortele reisijatele pakkumise neile puudumistõend kirjutada, võtsid õpilased tema üllatuseks sõnasabast kinni.

Eilsel easyJet lennul Küproselt Londonisse viibis palju õpilasi ja nende vanemaid, kelle lend lükati tiheda udu tõttu 20 tunni võrra edasi, vahendab news.com.au. Lendu alustades vabandas kapten Wayne Mott pika hilinemise pärast ning naljatas, et võib õpilastele esmaspäevase koolist puudumise tõttu tõendi kirjutada. Suur oli aga tema üllatus, kui selleks avaldas soovi 31 õpilast ning üks õpetaja.

Suurbritannias Hampshire’s asuva Herne Junior School õpilane Joshua Skuse näitas tõendit oma õpetajale. «Lugupeetud proua Lee! Meil on väga kahju, et Joshua puudus eile koolist. Ta pidi osalema salajasel missioonil Vahemere ääres üsna lühikese etteteatamisajaga. Loodame, et missioon saab peagi täidetud ning ta jõuab teisipäeval kooli,» seisis kirjas.

Kaheksa-aastase poisi õpetajale avaldas kiri niivõrd muljet, et ta palus piloodil tulla kooli külalisesinejaks ning lastele rääkida, mida piloodi töö endast kujutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles