Hotelliketi plaan tervislikku hommikusööki pakkuda põrus

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi hotellikett Nordic Choice Hotel Group teatas hiljuti töödeldud lihatoodete hommikusöögilauast eemaldamisest, on tänaseks peekon ja vorstid menüüs tagasi.

Hotelliketi omanik Petter Stordalen teatas, et nad on otsustanud kuulata klientide tagasisidet ning nende nõudmisel taastada varasem hommikusöögimenüü, mis sisaldas ka peekonit ja vorste, vahendab Local.

«Hotelliäris on klient kuningas. Kliendid on oma sõna öelnud ning Comfort Hotels majutusasutustes tuuakse lihatooted tagasi hommikusöögilauda,» ütles ta.

Hotellide pressiesindaja Camilla Bergmani sõnul näitas lühiajaline peekonikeeld, et nende näol on tegu mässumeelse hotelliketiga, mis tahab vaidlustada traditsioonideks kujunenud kombed. «Kuigi paljud kiitsid meid, siis külastajate tagasiside näitas siiski selgelt, et nad soovivad peekonit tagasi ning sellest me oma otsustes ka lähtume,» ütles ta.

Ettevõtte tervislikku hommikusöögimenüüd püüti juurutada hotelliketi Comfort hotellides. Menüü arendati välja koostöös hotelliketi juhi naise dr Gunhild Stordaleniga. Külastajatele püüti pakkuda võimalikult tervislikku hommiksööki, mis ei koosneks töödeldud toitudest ega muuhulgas ka palmiõli sisaldavatest teraviljatoodetest ja juustust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles