Nordic Aviation avab detsembris uue lennuliini

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10. novembril Nordic Aviation Groupi korraldatud lendu Kopenhaagenisse, opereeris Smartlynx.
10. novembril Nordic Aviation Groupi korraldatud lendu Kopenhaagenisse, opereeris Smartlynx. Foto: Mihkel Maripuu

Estonian Airi lennuplaani praktiliselt üks-ühele üle võtnud Nordic Aviation teatas, et alustab detsembris otselende ka Münchenisse.

Esimene liinilend Münchenisse tehakse 19. detsembril ning esialgse lennuplaani kohaselt toimuvad lennud kuni märtsi lõpuni. Esialgu toimuvad lennud üks kord nädalas laupäeviti, järgmise aasta veebruarist lisandub veel üks laupäevane väljumine.

Check-in (lennule registreerimine) toimub kõigile Nordic Aviation / Adria Airways lendudele vaid lennujaama check-in- laudades. Online check-in'i võimalused on loomisel.

Ka Estonian Air lendas Münchenisse korra nädalas.

Hetkel teostab Nordic Aviation lende koostöös lennufirmadega BMI, Trade Air, NextJet ja Carpatair, kellelt on renditud lennukipark koos meeskondadega ning Adria Airways, kelle poolt on lennuettevõtja sertifikaat, kommertsplatvorm ja piletimüügisüsteem. Seetõttu kehtivad Nordic Aviationi lendudel esialgu Adria Airways reeglid.

Nordic Aviation alustas tegevust 8. novembril ja tegutseb koostöös viie Euroopa lennundusettevõttega kaheksal lennuliinil: Amsterdami, Brüsselisse, Kopenhaagenisse, Stockholmi, Oslosse, Kiievisse, Trondheimi ja Vilniusesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles