Nordic Aviationiga lendas esimesel nädalal ligi 10 000 inimest

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10. novembril toimunud NAG lend Kopenhaagenist Tallinnasse, mida opereeris Carpatair.
10. novembril toimunud NAG lend Kopenhaagenist Tallinnasse, mida opereeris Carpatair. Foto: Mihkel Maripuu

Estonian Airi järeltulijal toimus esimesel tegevusnädalal 187 lendu ning tänahommikuse seisuga oli uue lennufirmaga lennanud 9194 reisijat, uue aasta kevadeks lubakse selget brändi ja täienenud liinigraafikut.

«Kui juurde lisada ka 8. november ja täna hommikul teostatud lennud, siis praeguseks hetkeks on toimunud 212 Nordic Aviationi lendu,» sõnas värske lennufirma pressiesindaja Liis Veersalu, lisades, et uue aasta märtsi lõpuni on tehtud 34304 broneeringut. 

«Arvestades tõsiasjaga, et 7. novembri õhtul, kui oma tegutsemisest teada andsime, oli meil täpselt null klienti, siis võime öelda, et oleme esimese nädala tulemustega igati rahul, tõdes Nordic Aviationi esindaja, kelle kinnitusel ei julenud ettevõte esmaseks perioodiks isegi ootusi seada.

«Võtame hetkeolukorda päästeoperatsioonina, kus meie ülesanne on lendude jätkamine, tähendas Veersalu, märkides, et paralleelselt lendude teostamisega töötab meeskond ka uue rahvusliku lennufirma brändi loomise nimel, mida loodetakse koos uue liinigraafikuga tutvustada juba kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles