Naaberriikide lennufirmad lubavad eestlastele appi tõtata

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air Balticu tegevjuht Martin Gauss.
Air Balticu tegevjuht Martin Gauss. Foto: Sander Ilvest

Läti lennufirma airBaltic saatis tund aega pärast Estonian Airi pankrotiteadet pressiteate, et nad on valmis abiks olema reisijatele, keda mõjutab Eesti lennufirma tegevuste peatamine. Veidi aega hiljem tegi sama ka Finnair.

airBalticu tegevjuht Martin Gauss ütles, et airBalticu koduturuks on Läti, Leedu ja Eesti. Lennufirma lubab reisijatele, kel on Estonian Airi pilet, pakkuda erihindade ja tasudega pileteid, mida saab broneerida airBalticu kõnekeskuse kaudu.

Sel suvel teatas airBaltic oma uuest äriplaanist Horizon 2021, kus on muuseas ka eesmärk opereerida nii Tallinnast kui ka Vilniusest 11 otseliini. Hetkel pakuvad nad Tallinnast nelja otseliini.

Finnair lubas täna suurendada Tallinna-Helsingi liinil võimekust ning tuua võimalusel populaarsematele väljumisaegadele suurema lennuki.

«Peame Eestit oma koduturuks ja Helsingi lennujaam on sellest tulenevalt eestlastele lennuväravaks kogu maailma,» ütles Finnairi globaalse müügi asepresident  Mikko Turtiainen. «Lendame Tallinna ja Helsingi vahel 39 korda nädalas ning Tartu-Helsingi vahel 7 korda nädalas ja anname ka edaspidi endast parima, et pakkuda Eesti klientidele häid lennuühendusi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles