Lõõgastus Fra Mares kuulutati Eesti uhkeimaks puhkuseks

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fra Mare.
Fra Mare. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) poolt oktoobris läbi viidud sügiskampaania raames valiti «Eesti uhkeim puhkus», milleks sai Fra Mare Thalasso Spa lõõgastuspakett.


EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul sooviti sügiskampaaniaga juhtida tähelepanu sellele, et Eestis saab väga mitmekülgselt ka sügispuhkust veeta. «Siseturismi kõrghooaeg on meil suvel ning sügisel ja talvel kiputakse pigem välismaale, kuid me üritame seda harjumust muuta, näidates, et ka Eestis on sellal väga palju põnevaid puhkamisvõimalusi,» ütles ta.

Mutso lisas, et sügiskampaania raames ärgitati turismiettevõtjaid rohkem pingutama ja tootearendusega vaeva nägema, et end klientidele atraktiivsemaks muuta. Paljud kampaanias osalenud turismiteenuse pakkujad tõid sügiskampaania tarbeks välja uue puhkusepaketi, kuid kampaanias osaleti ka juba aastaid läbiproovitud pakettidega.

Mutso sõnul valisid potentsiaalsed puhkajad sügiskampaania raames «Puhka Eestis» kodulehel olevate puhkusepakettide hulgast välja oma lemmiku. Kõige rohkem hääli sai Fra Mare Thalasso Spa lõõgastuspakett, teisele kohale hääletati Sagadi mõisa mõisaromantika pakett ja kolmandaks jäi Saunamaa ekstreemne saunaelamus koobassaunas.

Fra Mare Thalasso Spa juhataja Maret Suklese sõnul on tiitli «Eesti uhkeim puhkus» võitmine suureks tunnustuseks tervele Fra Mare kollektiivile. «Auhinna pälvinud lõõgastuspakett on meie üks populaarsemaid ja klassikalisemaid tooteid, mida oleme pakkunud spaa avamisest saati ning see pakett on loodud kohaliku kliendi soove silmas pidades,» selgitas ta. Võidupaketis on sees kõik, mida inimene lõõgastumiseks vajab: söök, jook, mõnusad hoolitsused, saunade ja basseinipargi külastus.

«Puhka Eestis» kampaania eesmärgiks on ärgitada inimesi osa saama sügisestest puhkamisvõimalustest Eestis. Kampaaniat kaasrahastab Euroopa regionaalarengu fond.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles