Elustiil: On kahte tüüpi inimesi

Heili Klandorf
, Postimees Elustiil juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elustiili juhataja Heili 2009. aastal Kreekas.
Elustiili juhataja Heili 2009. aastal Kreekas. Foto: Erakogu

Ühed, kes armastavad reisida, ja teised, kelle parim puhkus on kodus. Need esimesed jõuavad vaevu koju, kui juba hakkavad vilava pilguga netiavarustest uusi reisisihtkohti otsima. Need teised aga jõuavad reisilt tagasi, hingavad kergendatult ja loodavad, et lähiajal ei tule taas kohvreid pakkida.

Mina käisin oma elu esimesel puhkusereisil 2009. aasta septembris Kreekas. Mitte et ma poleks varem teises riigis käinud, otse vastupidi: tantsusportlasena rändasin pool Euroopat läbi, aga see ei olnud ju puhkus! Kui koju jõudsin, tundsin, et kuulun nende teiste hulka, ja lootsin, et lähiajal ei pea ma endale bussis või lennukis võistlusmeiki tegema.

Kreekas aga valdas mind kummaline mõnutunne. Ahhaa, nii saab ka reisida, et ei peagi lennukilt võistlussaali tormama. Võibki lihtsalt niisama logeleda ja mööda vaatamisväärsusi jõlkuda, mereveel end paitada ja päiksel soojendada lasta! Väga mõnus oli, peaks välja mõtlema, millal ja kuhu järgmist puhkusereisi plaanida, tõdesin lennukilt kodumaa pinnale astudes.

Tänane Elustiil avab mitmesuguseid reisivõimalusi ja laseb unistused valla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles