Go Spa - pole kahtlustki, et oled Saaremaal

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: GoSpa

Postimees külastas kaheksat veekeskust ja spaad üle Eesti. Siinkohal avaldame Kuressaares asuva Go Spa ülevaate.

GO SPA, GEORG OTS SPA HOTELL
Kuressaare, Saaremaa

Georg Ots Spas ehk lühidalt Go Spas on kõik veeprotseduurid paigutatud nii, et aknast võid imetleda kas merd, sadamat või lihtsalt lõõtsuvat sügistuult. Ühesõnaga ei teki kahtlustki, et oled Saaremaa pealinnas Kuressaares.

Paljude meelest saare kõige õhurikkamast ja avaramast spaast leiab piisavalt suure ujumisbasseini veealuse muusikaga, massaažiduššidega väiksema ja soojema basseini ning loomulikult ei puudu mullivann.

Jalataldu saab turgutada vaheldumisi soojas ja külmas vees kividel kõndides ning pärast auru- või leilisauna on mõnus hüpata 15-kraadisesse vette jahtuma. Tore on see, et saunad on meestele-naistele eraldi, nii ei pea ujumistrikooga lavale ronima.

Lamamistoolidel lesides saab endale lubada erinevaid jooke või jäätisekokteile. Lastele erilisi atraktsioone ei pakuta, kuid ujumisruumi koos ema ja isaga on piisavalt.

Ainsana Saaremaal saab Go Spas ujuda sisebasseinist otse 25-kraadise veega välibasseini. Kui sajab lund või möllab torm, annab väline ekstreemsus piisava laengu adrenaliini.

Kergesti ligipääsetav nii autoga kui jala, hurmavate vaadete ja rahuliku õhkkonnaga Go Spa on koht, kuhu alati tagasi läheks.

(Heli Salong, Meie Maa)

LÜHIDALT

Mis teeb keskuse eriliseks? Välibassein ja hurmavad vaated aknast õue.

Atraktsioonid? Lastele mõeldud atraktsioone pole.

Pikim ujumisrada? Piisavalt suur ringbassein.6 erinevat basseini-veesilma.

Pakutavad lisateenused? Hooldused; joogid; käteräti, susside ja hommikumantli ning laste ujumisvahendite tasuta laenutus.

Välibassein? Jah, 25-kraadise veega.

Saunad? Väga hea auru- ja leilisaun.

Teeninduse üldhinnang: väga meeldiv

Kellele sobib? Lõõgastuseks inimestele, kes ei vaja erilisi atraktsioone.

Vaata lisaks: www.gospa.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles