Kruiisijate tõttu võib homme olla lennujaamas pikemaid järjekordi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Teet Malsroos

Homme toimub kruiisifirma Pullmantur selle suve järgmine pööring Tallinna sadamas, seoses sellega on tavapärasemast kiirem päev ka Tallinna lennujaamas.

Lennujaam palub homme ajavahemikus kell 14-19 Tallinnast lendu alustavatel inimestel tulla kohale kaks tundi varem.

«Sel laupäeval toimub selle aasta teine pööring ehk lennujaama on oodata tavapärasest enam reisijaid. Soovitame kõigil, kelle lennud väljuvad 8. augustil ajavahemikus 14-19 saabuda lennujaama vähemalt 2 tundi enne väljalendu, sest julgestuskontrolli järjekorrad võivad olla tavapärasest pikemad,» teatas lennujaam.

Kruiisifirma Pullmantur plaanib sel suvel Tallinna sadamas kokku kolme kruiisipööringut umbes 9000-10 000 turistiga. Esimene neist toimus 11. juulil, teine toimub 8. augustil ja viimane 5. septembril.

Pööring tähendab, et lennukitega saabuvad Tallinnasse siit kruiisi alustavad turistid ja kruiisilaevadega siin reisi lõpetavad turistid. Päeva jooksul vahetatakse kohad, laevaga suubunud lähevad lennukitega tagasi koju ja lennukitega saabunud jällegi laevale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles