Reisija elu muutub ühe tarbeeseme võrra mugavamaks

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matkajad.
Matkajad. Foto: SCANPIX

BauBax disainis spetsiaalse reisimisjaki, mida peetakse jakkide kontekstis justkui «šveitsi armeenoaks», sest sellel on 15 lisafunktsiooni, mis teevad reisija elu mugavamaks.

Näiteks on jakil sisseehitatud kaelapadi, mille saab täis puhuda kahe sekundiga ning seejärel selle toel pika sõidu ajal magada, vahendab news.com.au. Et magamine veel mõnusam oleks, on jakil ka mask, mille saab seniks silmile tõmmata. Lisaks on jakil spetsiaalne tasku telefoni, päikseprillide ja passi jaoks ning ka joogitopsi hoidja. Prille on aga võimalik puhtaks pühkida jaki küljes leiduva spetsiaalse mikrofiiberlapiga.

Hetkel on reisijaki projekt alles planeerimisjärgus, ent see on saanud hulgaliselt toetust hooandja-tüüpi lehel Kickstarter, kus inimestel on võimalik anda oma rahaline panus jaki müügilejõudmise jaoks. Tootjate eesmärk oli koguda 20 000 naela (u 28 500 eurot), ent juba on kogunenud isegi üle 100 000 naela (142 000 euro).

Vaata allpool asuvat videot reisijakist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles