Teemapark kutsub sünnipäevale

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskus Saadjärve ääres.
Keskus Saadjärve ääres. Foto: Jääaja Keskus

Jääaja Keskus tähistab kolmandat sünnipäeva koguperepidustustega.

Jääaja Keskuses Saadjärve kaldal leiab aset perepäev 10.juulil kell 11-19. Kohal on näomaalijad, vesirattad, Vudila batuudid, sukeldumisklubi Maremark, Saadjärve jahtklubi purjejahid jm. Kogu keskuses toimuvad eesti- ja venekeelsed eksursioonid. Päeva lõpetab Liis Lemsalu kontsert. Keskuse pileti hind sünnipäeval on kolm eurot.

Keskuse tegevjuht Toomas Klaarmani sõnul on varasematel aastatel huvi sünnipäeva vastu olnud suur ning külastajaid üle ootuste palju. «Külastajaid ootavad meie põnevad ekspositsioonid ning harivad parvereisid Saadjärvel,» lisab ta.

Turundusjuhi Sigrid Sepa sõnul on Jääaja Keskuse suurim eelis on see, et tegevust leiavad igas eas inimesed. «Mitmetest peredest on saanud regulaarsed külastajad, sest laste kasvades muutuvad nende huvid ning meie juures avastavad nad igal aastal midagi uut,» ütles ta.

Täpsema info ja sünnipäeva päevakava leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles