Imelikud palved, mida reisijad on lennukipersonalile esitanud

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukipersonal.
Lennukipersonal. Foto: SCANPIX

Lennuteenindajate töös tuleb ette nii rõõme kui ka veidrusi, sest asjad, mida reisijad lennukites paluvad, võivad aegajalt olla uskumatud.

«Klientide veidrate palvete täitmine näitab, et lennukipersonal on siiski valmis nii mõndagi klientide rahuolelu nimel korda saatma, näiteks olema kosjasobitaja, laenama oma parfüümi ning laulma sünnipäevalaulu,» ütles LastMinute.com.au pressiesindaja Kate Norri, kelle ettevõte viis austraallaste seas läbi vastava uuringu.

Sealjuures tunnistas kuus protsenti austraalastest, et on esitanud stjuardessile mingi veidra soovi ning 80 protsendil juhtudest on soov ka täide viidud, vahendab news.com.au.

Väljavõtteid inimeste omapärastest palvetest lennureisil:

  • Ma palusin stjuardessil üllatada oma elukaaslast sünnipäevatordiga. Ta oli väga sõbralik ning lisas selle mu kaaslase toidukorra juurde. Küünalde puudumise tõttu laulis personal üle terve salongi sünnipäevalaulu.
  • Palusin teenindajat, et ma ei peaks istuma äriklassis norskava mehe kõrval, nad täitsid mu soovi.
  • Ütlesin teenindajale, et mu kolmeaastane poeg hakkab nutma, kui nad ei valmista talle praemuna ja peekonit, kusjuures me lendasime esimeses klassis ja kell oli südaöö lähedal.
  • Palusin stjuardessi, et ta ütleks, millisel kohal istub minuga sama perekonnanime kandev isik. Märkasin seda kogemata check-ini tehes. Mu perekonnanimi on haruldane ning tuli välja, et tegu on kauge sugulasega, keda ma pole iial kohanud.
  • Tahtsin teada stjuardessi parfüümi nime, lõpuks aga andis ta terve lõhnaõlipudeli mulle!
  • Palusin teenindajalt abi oma elukaaslasel saabaste jalast tõmbamisega. Ta jalad paistetasid üles ning saapaid poleks jalast saanud ilma lennuteenindaja abita sikutamisel.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles