Halb uudis melomaanidele

Kerli Kivistu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Populaarsete muusikafestivalide piletid on välja müüdud.
Populaarsete muusikafestivalide piletid on välja müüdud. Foto: Anna Omelchenko

Euroopa ühe suurima muusikafestivali Roskilde piletid on välja müüdud.

«Festivali ajakava ja artistide nimekirja hakkasime avalikustama sügisest ning piletite müük on olnud rekordiline. Me peaksime tagasi minema 90-ndatesse, et leida tiraaž, mis praeguse olukorraga konkureeriks,» ütleb korraldaja Christina Bilde.

80 000 fänni on ostnud täis-festivali pileti, mis tagab juurdepääsu neljale kuulsale «soojenduspäevale», et osa saada metsikust festivali ja telkimise kultuurist

«See on hämmastav, kui paljud inimesed on loobunud täielikust festivali kogemusest ning soovivad selle asemel osa saada kaheksa päevasest unikaalsest kommuuni elust. See tähendab, et me suudame elada mitteärilisel eesmärgil, annetades miljoneid heategevuseks,» lisab Bilde.

Selle aastasel Roskilde festivalil astuvad teiste hulgas üles Paul Mcartney, Kendrick Lamar, Muse, Florence + the Machine, Pharrell Williams, St. Vincent, Disclosure and The War on Drugs.

Samuti teatas The NorthSide Festival, mis toimub 12-14 juuni Aarhus’is, et nende festivali täis-piletid on välja müüdud. Uuele festivalile nimega Tinderbox, mis toimub 26-28 juuni Odenses, on pääsmed veel saadaval. Korraldajate sõnul on müüdud üle poole piletitest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles