Jaanipäeva pidulistel võib Saaremaalt mandrile saamisega raskusi tekkida

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virtsus parvlaevalt maha tulevad autod.
Virtsus parvlaevalt maha tulevad autod. Foto: Erik Prozes / Postimees

Suuremale osale jaanipäeval Saaremaalt mandrile suunduvatele parvlaeva väljumistele on e-piletite müük lõppenud ja kiirelt täituvad ka 25. juunil Kuivastust Virtsu liikuvad reisid.

Täna kella 18.15 seisuga olid parvlaevapiletite veebipoe tuulelaevad.ee andmetel välja müüdud e-piletid kõigile Saaremaalt mandrile suunduvatele 24. juuni väljumistele alates kella 9.40-st.

Üle poole piletitest oli välja müüdud ka kella 8.30-le ja 9.10-le väljumisele. Veel jagus kohti neljale varahommikusele väljumisele ehk kella viiesele, 6.10, 7.20 ja 7.45 väljumistele.

Foto: Kuvatõmmis

Kiiresti täituvad ka jaanipäevajärgse päeva ehk 25. juunil Saaremaalt mandrile suunduvad praamid. 27-st väljumisest kolmele on e-piletid välja müüdud ning üheksal väljumisel oli vähemalt pooled piletitest müüdud.

Kellel nendeks aegadeks e-pileteid ostetud ei ole, kuid väga tahab mandrile jõuda, saab panna oma panused sadama kassast üldjärjekorras müüdavatele piletitele.

Foto: Kuvatõmmis

Kui aga mõni hiline reisija või reisiseltskond tahab kas 24. või 25. juunil vastupidi - mandrilt Saaremaale sõita -, siis hetkel on praktiliselt kõigile väljumistele lahedalt ruumi ning seal tormijooksu tekkima ei peaks.

Samas on sinna veel kaks nädalat aega, mistõttu võib see veel kõik kiirelt muutuda.

Foto: Kuvatõmmis
Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles