Jaanipäev muudab ka parvlaevade graafikut

Kerli Kivistu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaevade graafik muutub ajutiselt.
Parvlaevade graafik muutub ajutiselt. Foto: Erik Prozes

Ajutine kolmanda laeva lisamine Kuivastu-Virtsu liinile muudab jaanipühade ajal reisigraafikut.

«See on vajalik, et ennetada laevade vabagraafikule minekut tippaegadel ja tagada reisijatele kindlad väljumisajad. Seetõttu on ka osadel ostetud e-piletitest väljumisaeg veidi muutunud – seda 5-25 minuti ulatuses sõltuvalt reisist,» selgitab Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Muudatus puudutab siiski ainult vähem kui kolmandikku reisidest, sest reisija ise oma piletiga midagi tegema ei pea. Muudetud reiside e-pileti omanikud saavad lähiajal SMS-lühisõnumi või e-kirja vastava infoga. Reisijatel palutakse vaadata e-pileti ostukalendrist oma reisi väljumisaeg üle – e-pileti saatekirja linki avades on näha õige väljumisaeg.

«Omalt poolt oleme teinud muudetud väljumisajaga reisijatele olukorra võimalikult paindlikuks – ostetud pilet kehtib eelisjärjekorrast nii uuel väljumisajal kui ka sellele eelneval ja järgneval väljumisel, nii et võimalik on valida sobiv reis kolme väljumise hulgast,» sõnab Hiiuväin.

Kuivastu-Virtsu jaaniaja graafikuid on osaliselt kohandatud, mistõttu palub operaator e-pileti 15.-28. juuniks soetanud reisijatel igaks-juhuks lähiajal üle vaadata oma täpne väljumisaeg. Jaaniperioodil teeb põhiväljumisi parvlaev Muhumaa. Teise graafiku väljumisi on muudetud ja kohandatud, tippaegadele lisanduvad veel ka kolmanda laeva reisid. 

Iga konkreetse päeva täpsete väljumisaegadega sõidugraafikud on üleval laevafirma kodulehel ja nutirakenduses Tuulelaevad.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles