Unelmate puhkus päädis oksendamisega

Tarbija24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõhuviirus muudab olemise ebamugavamaks.
Kõhuviirus muudab olemise ebamugavamaks. Foto: Panther Media

Luksuslik kruiisireis Norra fjordidesse lõppes päev varem, sest sajad reisijad hakkasid järsku oksendama ning neid vaevas ka kõhulahtisus.

Reisi eest 779 kuni 1649 naela (ligi tuhat kuni kolm tuhat eurot) maksnud reisijad haigestusid juba esimeste tundide jooksul, kui Balmoral kruiisilaev sadamast välja sõitis, kirjutab Daily Mail.

«See oli hirmus, olin kohutavas olukorras. Mul oli tunne, et see ei saa kunagi läbi,» rääkis 86-aastane John Trownson.

Trownson ütles, et laeval olnud õde rääkis talle, et tegemist oli eriti ohtliku kõhuviirusega ning mehel läheb sellest taastumiseks kuni neli päeva.

Laeva omanik Fred Olseni firma ei ole nõus Trownsoni väitega, et bakteri tõttu kannatasid laeval kõhutõve käes umbes 300 reisijat. Firma pressiesindaja sõnul ei saa nad avaldada, kui palju reisijaid kõhutõves vaevles.

Firma pakkus reisijatele võimaluse küsida tagasi summa, mis reisijad ühe päeva tõttu kaotasid. Lisaks pakutakse reisijatele järgmiseid reise 50 protsenti soodsamalt.

Trownson ei ole aga sellise kompensatsiooniga rahul. «Ma tahan kogu raha, sest ma ei saanud seda kruiisi, mille eest maksin,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles