Lennujaam, kus ükski kohver pole ära kadunud

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvrid.
Kohvrid. Foto: SCANPIX

Pagasi käitlemise edetabelit tehes selgus, et maailmas on olemas lennujaam, kus pole selle avamise hetkest alates kaduma läinud ükski kohver.

Jaapani Kansai lennujaam tunnistati maailma parimaks pagasi käitlejaks, sest alates lennujaama avamisest aastal 1994 pole seal kaduma läinud mitte ühtegi kohvrit, kirjutab Telegraph.

Osaka lahes asuval tehissaarel olev  Kansai lennujaama hinnati kõrgelt ka selle eest, et pagasi kätte saamine võttis vähe aega. Väikse kuid olulise detailina toodi välja ka seda, et kohvrid pandi pagasilindile nii, et nende käepidemed jäid väljapoole – nii on neid mugav maha tõsta.

Väga hästi läks sellel konkursil ka teistel Jaapani lennujaamadel. Tokyo Haneda lennujaam oli kuuendal ja Narita International kümnendal kohal.

Kümme lennujaama, kus pagasiga on kõige vähem probleeme

1. Kansai rahvusvaheline lennujaam, Jaapan

2. Hong Kong International Airport, Hong Kong

3. Changi lennujaam, Singapur

4. Taiwani Taoyuan rahvusvaheline lennujaam

5. Incheon rahvusvaheline lennujaam, Lõuna-Korea

6. Haneda rahvusvaheline lennujaam, Jaapan

7. Kopenhaageni lennujaam, Taani

8. Müncheni rahvusvaheline lennujaam, Saksamaa

9. Zürichi rahvusvaheline lennujaam, Šveits

10. Narita rahvusvaheline lennujaam, Jaapan

Pagasi käitlemise järgi seadis lennujaamad ritta Suurtbritannia portaal Skytrax. Pingerea koostamisel said hääli 550 lennujaama 112 riigis üle maailma ning hindajateks olid 13 miljonit reisijat, kes andsid hindeid 20 kategoorias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles