Viis põnevat fakti peenise kohta

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Peenisedokumentaali režissöör toob välja viis põnevat fakti, mida ta filmi tehes peeniste kohta õppis.

Peenistest rääkiv dokumentaal The Dickumentary võiks eesti keeles kõlada kui Nokumentaal. Tegemist on filmiga, mis võtab luubi alla kõik peenistega seonduva, vahendab news.com.au.

«Me ei ole oma materjali liigse tõsidusega suhtunud, samal ajal on seal piisavalt palju olulisi fakte ja tõsidust,» ütleb filmi režissöör noormees Sofian Khan, kellel kulus selle filmi tegemiseks, uurimusteks ja reisimiseks üle terve maailma kokku kaks aastat.

Khan tunnistab, et meesterahva alastus muutus tema jaoks juba tükk aega tagasi nähtuseks, milles piinlikkust ega miskit üllatustpakkuvat pole, kuid päris lõpuni immuunseks ta siiski selle suhtes muutunud pole.

«Mõned asjad, mida nägin filmi tegemisega seoses – nagu peenise suurendamise operatsioon – tekitasid judinaid, aga muus osas on kõik sellega seonduv valehäbi kadunud,» lisas ta avameelselt.

Alljärgnevalt toob Khan välja viis lemmikfakti peenistest, mis ta «Nokumentaali» tehes avastas.

Maailma pikimad peenised on pühadel India meestel

Järgmist kirjeldust lugedes tasuks end visualiseerimisest säästa, kuid pikim peenis pole India Varanasi piirkonna meestel loomuomaselt, vaid põhjusel, et nad venitavad seda.

«Nad teevad peenise otsa peenist läbistava lõike, torkavad sellest pulga läbi ning siis venitavad seda jõuga ning nii pikka aega,» jutustab Khan. Selle tulemusel ei saavuta peenis erektsiooni, kuid see olevatki asja eesmärk. «Nad loobuvad seksuaalsusest, mis on kinnitus pühendumusest oma religioossel teel,» ütleb Khan.

Loomariigi suurim meheau kuulub Argentiina pardile

«Korgitseritaoline peenis on kaks korda nii pikk kui pardi enda kehapikkus – 43 sentimeetrit,» ütleb Khan. «See oleks inimese mõõtmetesse ümberkantult sama hea, kui mehel oleks kolme ja poolemeetrine peenis. Meil on filmis üks stseen, kus näeb aegluubis pilti selle pardi erektsiooni tekkimisest. Seda on tõeliselt huvitav jälgida.»

Khani lemmik sihtkoht: Houneni viljakusfestival Komakis, Jaapanis

Iga-aastased pidustused toovad kokku sadu huvilisi ning igal pool näeb fallose kujutusi.

«Filmi tarbeks liikusime festivalil ringi ühe kohaliku mehega, kelle ülesandeks on iga-aastaselt teha puuskupltuur – 360-sentimeetrine peenis ühest kindlast puust,» rääkis režissöör. «See nikerdust peab rongkäigus vedama 42-aastane poissmees. Tegemist on kindla traditsiooniga ja see mulle selle juures meeldiski. See on ühtaegu ilus, teistpidi väga hästi organiseeritud – pidutsejatele pakutakse ka ohtralt tasuta saket.»

Lisaks kannab grupp 36-aastaseid naisi väiksemaid falloseid. Need vanusenumbrid on valitud põhjusega – 36 ja 42 olla mõlemad kurjakuulutavad numbrid. Usutakse, et nende inimeste osalemine festivalil kaitseb neid halva eest.

Paljudes kultuurides pole suurem tingimata parem

«Vanade kreeklaste seas oli eelistatud väiksem peenis. Seda esteetilistel põhjusel. Teiseks lähevat seemnevedelikul vähem aega mööda lühikest peenist liikudes, et jõuda emakasse,» vahendab Khan vanade kreeklaste uskumust. «Väiksem peenis tähendas, et järeltulijast sirgub tugev inimene. Selle selgudes tuli oma eelaimdustega tõsiselt võidelda,» ütles Khan.

Dokumentaal puudutab ka religiooni

«Üks minu lemmik puudutab Jeesust,» ütleb Kahn. «Ta oli juut, seega me eeldasime, et ta on ümberlõigatud. Pikalt pärast tema surma oli mitmeid kloostreid, kes väitsid, et nende käes on püha eesnahk. Samal ajal oli kirikuid, kes väitsid, et see ei saa olla võimalik.»

«Seega läks liikvele jutt, et kusiganes ei oleks ka jeesuse eesnahk, võttis ta selle endaga taevasse kaasa ja sai jälle tervikuks. Ma pidasin seda väga põnevaks ja otsustasime selle müüdi filmi tarvis animeerida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles