Finnair lisas mitu uut sihtkohta

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnair.
Finnair. Foto: SCANPIX

Eelmisest pühapäevast hakkas Finnair lendama suvise lennuplaani alusel, mis tõi kaasa mitu uut sihtkohta ning lisalennud olemasolevatele liinidele.

Eestlased saavad alates 2. maist lennata igapäevaselt Tartu-Helsingi suunal, Tallinna-Helsingi liinil alustab hilisõhtuste ja varahommikuste lendude tegemist 100-kohaline Embraer 90, mis võimaldab siinsetele reisijatele veelgi mugavamat lennuühendust Euroopaga. Finnairi suvegraafikusse lisandub 11 uut Euroopa sihtpunkti. Juunikuust lisandub lennuplaani uue sihtkohana Chicago.

Finnairi Baltimaade müügijuhi Arunas Skuja sõnul on suvegraafiku väljatöötamisel silmas peetud inimeste puhkusesoove, mistõttu avatakse uusi sihtkohti ning lisatakse lende olemasolevatele liinidele.

«Tartu-Helsingi liini lennuplaani puhul arvestasime tartlaste sooviga jõuda Aasia, Põhja-Ameerika ning Euroopa lendudele,» ütles Skuja. Ta lisas, et suurema lennuki toomine Tallinna-Helsingi liinile annab tänu sajale istekohale võimaluse teenindada rohkem reisijaid, kes jätkavad Finnairiga hommikusi lende Euroopa suunal või soovivad hilisõhtuks koju tagasi jõuda.

Skuja rääkis, et täiesti uue sihtkohana alustab 13. juunist kolm korda nädalas Chicago liinilend, mis pakub ühendust Ameerikaga kuni 17. oktoobrini 2015.

Euroopa suunal lisandub lennuplaani 11 uut sihtkohta: Rhodos, Kreeta, Alanya, Split, Palma de Mallorca, Napoli, Küpros, Kos, Catania, Zakynthos ning Innsbruck. Euroopa suunal lisanduvad graafikusse lisalennud Malagasse, Nice’i, London Heathrow’sse ning jaanipäeva eel ka Viini ja Dubrovnikusse.

Riia-Helsingi suunal lisandub kaks ekstra-lendu nädalas ning iganädalaste lendude arv kasvab 19ni, samuti lisab Finnair regulaarlende Vilniuse-Helsingi suunale, tehes nädalas 14 lendu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles