Lennufirma aitab üksikutel armastust leida

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jetstarile kuuluv Airbus A330-200
Jetstarile kuuluv Airbus A330-200 Foto: Reuters / Scanpix

Austraalia odavlennufirma Jetstar Airways pakub võimalust pääseda igapäevarutiinist ja leida armastust samaaegselt.

Lennufirma viib koostöös feng shui spetsialisti David Tongiga läbi üksikutele mõeldud kampaania «Love is in the Zodiac Pair», vahendab CNN.

Kampaanias osalemiseks tuleb minna reisifirma kodulehele ning täita ankeet, kus küsitakse suhtestaatuse ja sünnipäeva kohta.

Personaliseeritud feng shui küsimustiku täitmise järel selgub, millise tähemärgiga partner võiks sobida, millised on feng shui alusel kõige paremad istekohad lennukis, parim reisi sihtpunkt ja tegevused, mida reisil teha võiks.

Näiteks hobuseaastal sündinu sobib kõige paremini kokku kitseaastal sündinuga. Hobuseaastal sündinud võiksid istuda 19 või 29 reas ja nad võiksid lennata näiteks Singapurist Jakartasse. Kitseaastal sündinud naised võiksid aga planeerida põnevat grupireisi mõnda uude avastamata kohta.

Kui kampaania oli kestnud vaid seitse tundi, oli veebilehel täidetud juba rohkem kui 5000 ankeeti. Suurem osa kirjeldab end seiklushimuliste, loominguliste ja lahketena.

Tong valib välja kaks õnnelikku, kes võidavad tasuta reisi sihtkohta, mis jääb praegu üllatuseks. Valiku teeb mees selle põhjal, kes tema meelest ankeetide põhjal kõige paremini omavahel sobivad.

Suur pimekohtingu reis kestab 13. kuni 15. veebruarini. Igal õhtul küsitakse osalistelt, kas nad soovivad jätkata või koju minna. Kampaanias saavad osaleda ainult vallalised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles