Tais lõksus Mario naine: ei jää üle muud, kui oodata

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phuketis Karoni rannas asuv Orchid Resorti hotellikompleks.
Phuketis Karoni rannas asuv Orchid Resorti hotellikompleks. Foto: Phuket Orchid Resort & Spa

Välisministeerium edastas, et Taisse lõksu jäänud eestlase juhtumiga tegeletakse, et leida võimalikult kiire lahendus.

Mariann Sudakov välisministeeriumi pressiosakonnast selgitas, et ministeerium tegeleb koostöös Eesti aukonsulitega Bangkokis ja Phuketis juhtumi asjaolude väljaselgitamisega, sealhulgas riigist lahkumise tõkestamise aluse ning liiklusõnnetuse edasise menetlusega seonduvat.

«Oleme ühenduses nii Tais viibiva Eesti kodaniku kui tema lähedastega Eestis. Aitame omalt poolt kaasa, et leida juhtumile võimalikult kiire lahendus,» kommenteeris Sudakov esmaspäeva tööpäeva lõpuks veel lahenduseta jäänud asjade seisu.

Tais liiklusõnnetusse sattunud ja seejärel võimudele vabatahtlikult oma passi andnud Mario ootab olukorrale lahendust. Abikaasa Kadi tuli vahepeal lapsega Eestisse. «Praegu ei jää üle muud kui oodata ja vaadata, mis konsulist vastatakse,» ütles Kadri Postimehele.

Täna hommikul abikaasaga ühenduses olnud Kadi lisas, et Mario suhtub olukorda mõistlikult ja jääb rahulikuks. «Midagi täpsemat pole veel praeguseks teada. Kuna ka liiklusõnnetuses viga saanud kannatanud pole haiglast välja saanud, ei tea me ka kahjunõuet, mida meilt küsida võidakse,» lisas Kadri.

Hetkel pole Kadi ja Mario arutanud seda, kas võimaliku nõudesumma esitamisel maksaksid nad selle kinni või püüaks olukorrale alternatiivne lahendus leida.

Eestlased Mario ja Kadi sõitsid väikelapsega Taisse puhkama ning pidid kodumaale naasma laupäeval (17. jaanuaril). Möödunud nädala neljapäeval tegid nad aga Phuketis autoga avarii, mille tulemusena võttis kohalik politsei isalt teadmata ajaks passi ning nüüd on mees soojal maal lõksus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles