Lend, millest enamik võib vaid unistada

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ma ei tee nalja, ma olengi üksi lennukis - kirjutas O’Leary.
Ma ei tee nalja, ma olengi üksi lennukis - kirjutas O’Leary. Foto: twitter

Tavalise lennupileti ostnud  Chris O’Leary kojusõit Clevelandist New Yorki kujunes selliseks reisiks, millest enamik lendajaid ei oska isegi unistada.

Esmaspäeva hommikul kell 9.39 Clevelandis startima pidanud Delta lend lükati tunde edasi ja Chris O’Leary ootas reisi algust hotellis, vahendab ABC News. Kui mees pärastlõunal lennujaama jõudis selgus, et kõik teised samale reisile pileti ostnud reisijad olid teiste lendudega juba ära sõitnud, kuid temani varasemat väljumist pakkunud sõnum millegipärast ei jõudnud.

Nii lendaski mees ainsa reisijana New Yorki, kaks lennusaatjat tutvustasid talle ohutusreegleid. Tegid üksinda salongist istuvast mehest ka pilti. Mees oli valmis üksi lendama, kuid viimasel hetkel pöördus lennuk väravasse tagasi ja võttis peale veel ühe reisija. Mehe sõnul ei olnud tal midagi selle vastu, et lennukit jagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles