SEBE pakub tööd 130 bussijuhile

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe bussid.
Sebe bussid. Foto: Peeter Langovits.

SEBE võitis Tartu linnaliinide teenindamise hanke ning värbab sellega seoses 130 bussijuhti, kusjuures tööd on pakkuda nii kogenud bussijuhtidele kui ka nendele, kes alles soovivad bussijuhiks õppida.


«Otsime oma meeskonda bussijuhte, kes oleksid viisakad ja kohusetundlikud klienditeenindajad. Just bussijuhist, tema sõidumaneerist, reisijatega suhtlemisest ning bussist hoolimisest sõltub suures osas pakutava teenuse kvaliteet,» andis SEBE juhatuse esimees Kuldar Väärsi teada.

SEBE seab eesmärgiks koostöös Tartu linnavalitsusega tõsta Tartus ühistranspordi atraktiivsust ning kasvatada reisijate hulka. Seda plaanitakse saavutada kahe väga olulise teguri abil: tuua liinile uued ja mugavad bussid ning leida neid juhtima sõbralikud ja viisakad bussijuhid.

«Kandideerima ootame kõiki - nii kogenud bussijuhte kui ka inimesi, kes alles soovivad bussijuhiks õppida. Me kindlasti ei ütle ära ka tublidele tänastele Tartu linnaliini bussijuhtidele. Samuti sobib see töö kenasti õrnema soo esindajatele,» lausus Väärsi.

Kandideerimine on alanud kodulehe aadressil tartu.sebe.ee. Värbamiskampaania toimub põhiliselt augustis-septembris. Sügisel algavad täiendkoolitused ning liinitöö läheb lahti 1. jaanuarist 2011.

Tartu linna bussiliiniveo leping kehtib 1. jaanuar 2011 kuni 30. juuni 2017. Linn hakkab tegelema bussipiletite müügi korraldamise, piletitulu kogumise ning sõidugraafikute koostamisega.

SEBE tagab korrektse ja kvaliteetse liiniteeninduse, liinigraafikust kinnipidamise ning hangib 51 uut ja mugavat bussi. Kõik hangitavad bussid on madalapõhjalised ja omavad lapsevankri või ratastooliga pealesõitmiseks vajalikku kaldteed.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles