Triigi-Sõru liin siirdub talvehooaja graafikule

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgelaid.
Kõrgelaid. Foto: www.tuulelaevad.ee

Väinamere Liinide teatel hakkab Triigi-Sõru liini laevaliiklus alates 23. augustist üle minema talvehooaja graafikule, mis täismahus rakendub alates 30. augustist.


Tavapäraselt on talvehooaja sõidugraafik Saaremaa ja Hiiumaa vahelisel Triigi-Sõru parvlaevaliinil hõredam kui suvehooaja graafik.

Suvehooaja sõidugraafik, milles on iga päev kolm reisi mõlemal suunal, kehtib kuni 22. augustini. Talvehooaja graafikule üleminek toimub etapiviisiliselt. 23.-29. augustil toimub kummalgi suunal kaks reisi päevas – laev väljub Sõrult iga päev kell 8.15 ja 18.15 ning Triigist kell 9.30 ja 19.30.

Alates 30. augustist kehtima hakkavas talvehooaja sõidugraafikus toimuvad reisid neljal päeval nädalas: esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Hommikune väljumine toimub jätkuvalt Sõrult kell 8.15 ja Triigist kell 9.30. Õhtuste reiside ajad aga muutuvad veidi varasemaks, reis Sõrult toimub kell 17.30 ja Triigist kell 19.00. Erinevus on reedeti, mil õhtune väljumine on Sõrult kell 14.00 ja Triigist kell 15.30.

Saaremaa ja Hiiumaa vahelist liini teenindab parvlaev Kõrgelaid, mis mahutab umbes 30 sõiduautot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles