Londoni taksojuhid tunnistati maailma parimateks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki kõrgest hinnaklassist, on Londoni taksoteenus siiski maailma parim.
Ehkki kõrgest hinnaklassist, on Londoni taksoteenus siiski maailma parim. Foto: SCANPIX

Ehkki taksoteenus Londonis pole just odav, on Londoni taksojuhid siiski maailma kõige sõbralikumad, abivalmimad ja ka oma tööd kõige paremini tundvamad, selgus portaali hotels.com küsitlusest.

Portaali hotels.com tänavu mais korraldatud küsitluses osales ühtekokku 1900 turisti, kes pidid iseloomustama taksojuhte seitsmes kategoorias (taksode kättesaadavus, hinnatase, taksojuhtide teadmised, sõiduoskus jne.), teatas uudisteagentuur Reuters.

Tervenisti 59 protsenti küsitletuist pidas kolmandat aastat järjest kõikide näitajate poolest parimaks Londoni taksojuhte. Pole ka ime- agentuuri andmetel peavad londonlastest taksojuhid taksolitsentsi saamiseks läbima keerulise eksami nimetusega The Knowledge (teadmised-toim.).

Teisele kohale tulid oma ametioskustelt New Yorgi taksojuhid 27 protsendiga. Jaapani taksojuhid hääletati kolmandale kohale 26 protsendiga.

Rooma taksojuhtide sõiduoskust seevastu peeti maailma halvimaks. New Yorgi ja Pariisi taksojuhid aga olid vastanute meelest kõige ebasõbralikumad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles