Muhumaa graafikumuudatus aitab järjekordi vältida

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muhumaa Rohuküla sadamas reisijate ootel.
Muhumaa Rohuküla sadamas reisijate ootel. Foto: Mihkel Maripuu

Väinamere Liinide teatel on tänasest Heltermaa-Rohuküla liinil käivitunud muudetud ja tihendatud graafik aidanud päeva esimesel poolel vältida järjekordade tekkimist.

Ettevõte palub täna õhtul ja pühapäeval reisi ette võtta plaanivatel inimestel ebamugavuste vältimiseks kindlasti eelnevalt tutvuda uute väljumisaegadega, vahendas firma pressiesindaja.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on graafiku olulise tihendamise nimel muutunud parvlaeva Muhumaa kõik väljumisajad.

«Muhumaa hakkab tänasest kuni 22. augustini reedeti ja pühapäeviti teenindama reise tihedama graafiku alusel, mis muudab ka reiside väljumisaegu – mõned reisid väljuvad varasemast graafikust varem, mõned hiljem. Palume kõigil reisijatel tutvuda uute väljumisaegadega, mis on kättesaadavad firma kodulehel www.tuulelaevad.ee,» rääkis Hiiuväin.

Hiiuväin märkis, et täiendatud graafik on päeva esimese poole kokkuvõttes end seni õigustanud. «Täna, mil väljus 16.45 reis Rohukülast, on Muhumaa uues graafikus teenindamisega tulnud edukalt toime, seni pole veel sõidukeid maha jäänud. Muudetud tihedam sõidugraafik on võimaldanud suurendada oluliselt e-piletite mahtu, mis omakorda hajutab sõidukid reiside vahel ja seetõttu ei tekigi olulisi ootejärjekordi. Põhilist reisijatevoogu on oodata reede õhtul ja pühapäeva jooksul, ent loodame, et uus graafik suudab lühendada suvise tippaja ooteaegu, mille puhul oleme varem näinud ka kuni 8-tunniseid järjekordi. Meie eesmärk on viia Heltermaa-Rohuküla liini laevaliiklus uude ajajärku.»

Nendel reisijatel, kes on juba ostnud e-pileti Hiiumaa liinile reedeseks või pühapäevaseks päevaks, palutakse Internetist üle kontrollida reisi väljumisaeg. «Õiget väljumisaega näeb, kui avada e-pileti kinnituskirjas olev veebilink. Muudetud väljumisaegadega reisidele ostetud e-piletid kehtivad ka nii eelmisel kui ka järgmisel väljumisel. E-piletit muuta ega uuesti välja trükkida ei ole vaja,» selgitas Hiiuväin.

E-pileti ostnud reisijad, kes on kinnituskirja juba ära kustutanud, saavad infot firma kodulehelt. «Lisaks katsetame uut SMS-teavitussüsteemi muudatustest – neile reisijatele, kes on piletiostul sisestanud mobiilinumbri, saadame muudatuste info ka sms-lühisõnumina.»

Parvlaeva Ofelia väljumisajad ei muutu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles