Estonian Air pikendab Tallinna-Berliini lennuperioodi

Marina Lohk
, Tarbija24 reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berliin
Berliin Foto: Margus Ansu

Estonian Air pikendab lennuperioodi Tallinna ja Berliini vahel 1. novembrini 2014.

Esialgu oli liin avatud vaid suvehooajaks. Lisalennud Berliini ja Tallinna vahel toimuvad perioodil 02.09.-01.11.2014 kolm korda nädalas teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti.

Estonian Airi juhatuse liikme Indrek Randveeri sõnul on Berliin kui Euroopa südames paiknev arhitektuuri-, moe- ja disainimeka  olnud Eesti klientide üks enimküsitud sihtkohti. 

«Berliinist leiab nii tipptasemel kultuuri, restorane, väljapaistvate kollektsioonidega muuseume kui ka tempokat ööelu,» ütles Randveer. 

«Kultuuri- ja muusikahuvilisele turistile on sügishooajal kindlasti maiuspalaks septembri esimesel nädalal toimuv muusikafestival Berlin Music Week ja 16.-21. septembrini toimuv Berliini kunstinädal. Kuu aega hiljem, so. 27. oktoobril annab Saksamaa pealinnas kontserdi aga maailmas üle 70 miljoni plaadi müünud lauljatar Kylie Minogue.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles