Suusareiside korraldaja Alpen Tours lõpetas tegevuse

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Alpen Toursi reisikuulutusest intenetipoes.
Fragment Alpen Toursi reisikuulutusest intenetipoes. Foto: Tarbija24

Nime all Alpen Tours suusareise korraldanud firma Rego-Balt OÜ lõpetas tegevuse reisiettevõtjana ning firmalt reisi ostnud inimestel tuleb ärajäänud sõitude eest raha tagasi nõuda tarbijakaitse kaudu.

Tarbijakaitsele teatas firma oma tegevuse lõpetamisest juuni eelviimasel päeval. Samas tunnistas firma sedagi, et ei ole võimeline oma klientidele raha tagasi maksma.

Majandustegevuse registri andmetel on firmal siiski olemas seadusega nõutav minimaalne 200 000 suurune tagatis ja seda raha saab tarbijakaitseamet Alpen Toursi ärajäänud reiside hüvitamiseks kasutada.

Sellega seoses palub amet kõiki, kes on ostnud Alpen Toursi pakettreisi, mis on jäänud toimumata, esitada selle kohta avaldus. Avaldusele tuleb lisada koopiad nõuet tõendavatest dokumentidest ning saata see Tarbijakaitseametile postiaadressile (Tallinn, Kiriku 4, 15071) või e-kirja teel (info[ät]tka.riik.ee).

Avaldused tuleb teele panna hiljemalt 16. juulil, hiljem saadetud nõuded ei kuulu ameti teatel rahuldamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles