Finnair avab otselennud Vene linnadesse

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuk.
Finnairi lennuk. Foto: Finnair

Finnair avab sel suvel uued lennuliinid Volga jõe ääres asuvatesse Venemaa linnadesse Kazan, Samara ja Nižni Novgorod.

Lennud Nižni Novgorodi rahvusvahelisse lennujaama (GOJ) algavad 25. juulist, Samara lennujaama (KUF) 7. augustist ning Kazani rahvusvahelisse lennujaama (KZN) 18. augustist. Lennud toimuvad linnadesse kolm korda nädalas.

«Venemaa on väga oluline turg Balti riikide jaoks, kuna piirkondade vahel on tihe majanduslik, kultuuriline ja spordialane koostöö. Meie uued liinid ja lennugraafikud Venemaa linnadega aitavad vastu tulla nõudlusele ning loovad soodsa pinnase äriks või puhkamiseks,» ütles Finnairi Baltikumi piirkonna juht Arunas Skuja. Kõikidele uutele lendudele on ühendused ka Baltikumi pealinnadest.

1,2 miljoni elanikuga Nižni Novgorod on kasvav IT- ja administratiivkeskus Volga föderaalringkonnas. Rahvuselt mitmekesine 1,1 miljoni elanikuga Tatarstani Vabariigi pealinn Kazan on moslemi kultuuri keskuseks antud regioonis. Sama rahvaarvuga Samara on Lõuna-Venemaa tööstuskeskus, mis on tuntud oma kosmosetööstuse ja ka ülikooli Samara State Aerospace University (SSAU) poolest.

Samara, Kazani, ja Nižni Novgorodi marsruutidel hakkavad lendama Embraer E90 õhusõidukid, mida teenindab Finnairi nimel Soome lennufirma Flybe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles