Bussifirmad valmistuvad kiiruga vahetuseks

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Vaid mõne päeva pärast, 1. juulil lõpeb Viljandi maakonnaliinidel Mulgi Reiside ja Devori Reiside bussiveoleping. Nende asemele asuvad aktsiaselts MTG ja osaühing Automen.


Ehkki Mulgi Reiside juhataja Madis Lepp kahtleb, kas uued tulijad suudavad järelejäänud aja jooksul bussid kohale tuua, juhid palgata, hooldusbaasi tööle saada ja kõik muud süsteemid juurutada, kinnitavad MTG ja Automeni juhid, et õigeks ajaks on kõik valmis. Seejuures peaks maakonda teenindav bussipark juulist alates tublisti uuenema ja mugavamaks muutuma. Näiteks on osal bussidel konditsioneer ja paaril linnaliini sõidukil on invaramp.

Ka senised vedajad ei kavatse pildilt kaduda. Madis Lepa sõnul rõhub Mulgi Reisid edaspidi tellimusvedudele ja kaugliinidele. «Ühendus teiste keskustega muutub Viljandis pigem paremaks kui halvemaks,» lubas ta.

Devori Reiside juhatuse liige Margo Järvekülg ütles, et tema ei plaani 15 ametis olevast juhist kedagi koondada ja kui mõni neist otsustab MTG-sse või Automeni minna, tuleb tal lahkujate asemele võib-olla isegi uued inimesed palgata. Seda, kuidas Devori Reisid kavatseb senist töömahtu säilitada, ei soostunud Järvekülg avaldama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles