Helsingi-Stockholmi laeva pardal abiellub homme kaheksa paari

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silja Serenade'ist saab homme tõeline "Love Boat"
Silja Serenade'ist saab homme tõeline "Love Boat" Foto: SCANPIX

Laevakompaniile Tallink Silja kuuluva reisilaeva Silja Serenade pardal abiellub homme Rootsi printsessi eeskujul kaheksa noorpaari.

Abiellumistseremoonia Silja Serenade’i pardal toimub homme, reedel - ööpäev enne Rootsi kroonprintsessi Victoria kuninglikku laulatust, ütles ajalehele Ilta Sanomat Tallink Silja infojuht Laura Saksala.

«Noorpaarid võtsid ise meiega ühendust. Paneme paari kõik, kes selleks soovi avaldasid,» lisas ta. «Nii suur laeva pardal abielluda soovinud paaride arv oli meile meeldivaks üllatuseks, oleme väga rahul.»

Laulatus-või abiellumistseremoonia viib läbi Soomest kaasa sõitev pastor või linnavalitsuse ametnik homme õhtupoolikul, kui laev sõidab veel Soome territoriaalvetes.

Lisaks pruutpaaridele sõidab homme Stockholmi suur hulk teisi reisijaid, kes kõik soovivad osa saada kuninglikest pulmadest.

«Reisid on välja müüdud, saadaval on vaid mõned üksikud kohad,» ütles Saksala. Tema sõnul on ka laeva meeskond kuninglikeks pulmadeks põhjalikult valmistunud.

«Pruutpaarid saavad suured mugavad kajutid, oleme valmis täitma ka nende erisoove,» ütles ta.
Silja Serenade alustab laupäeval tagasireisi Stockholmist tavapärasest väljumisajast hiljem, et reisijad võimalikult kaua kuninglikest pulmadest osa võtta saaksid.

«Laeval on kindlasti väga eriline pulmameeleolu,» lootis Saksala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles