Ibrahim Khaled: restoran on kõik, mis mul jäänud on

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Top Toursi kontor.
Top Toursi kontor. Foto: Mihkel Maripuu

Top Toursi egiptlasest omanik Ibrahim Khaled saatis vastuseks Postimehes ilmunud artiklile, milles väikeste reisifirmade juhid rääkisid kohtumisest tema restoranis El Pasha, et see restoran on ainus, mis tema perele veel jäänud ja ta peab seal pere pärast kõvasti tööd tegema.


«Nõustusin kohtuma ega peitnud ennast partnerite eest,» alustab Khaled oma kirja. «Kui nad süüdistavad mind nüüd muretus olekus, siis ei vasta see tõele ja on laim.»

Sadadele inimestele võlgu jäänud reisikorraldaja Top Toursi omanik ja juht kinnitab, et ta töötab kõvasti, et tekkinud probleeme lahendada, kuid ühtlasi peab ta ka oma pere eest hoolitsema.

«Olen sunnitud töötama restoranis, selleks et oma perekonda aidata. Olen kaotanud kõik ja see restoran on ainus, mis mulle alles on jäänud. Olen paigutanud sellesse kohta kõik oma säästud,» selgitab Khaled.

Ta lisab, et töötab oma Tallinna südalinnas asuvas pererestoranis El Pasha praegu kelnerina, abikaasa on kokk ja lapsed pesevad nõusid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles