Egiptusest tagasi saadetud klienti ajas tervituskiri marru

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokkupõrked Egiptuses.
Kokkupõrked Egiptuses. Foto: SCANPIX

Suhtlusvõrgustikus Facebook jagab Novatoursi klient postitust, millega tema lörri läinud reisielamust veelgi rikastatakse – tegemist on reisifirma tervituskirjaga kodumaale jõudmise puhul.

Noormees kirjeldab, et lendas üle-eelmine pühapäev Egiptusesse, kuid kaks päeva hiljem toodi ta tagasi Eestisse, kuna reisikorraldaja ütles, et seal pole enam turvaline olla. Seniajani pole ta enda sõnul firmalt saanud infot, kas poolelijäänud reisi plaanitakse mingil moel hüvitada.

Eile laekus talle aga iroonilisena näiv Novatoursilt e-mail: «Tere tulemast tagasi! Loodame, et teie puhkusereis möödus positiivselt ja vastas ootustele. Hindame teie tagasisidet kõrgelt ning see on meile väga oluline. Täname teid, kui olete küsitluslehe juba tagasiteel täitnud. Juhul kui teil ei õnnestunud paberküsimustikku täita, palume teil seda teha interneti teel. Teie tagasiside on teenuste kvaliteedi tõstmiseks äärmiselt oluline.»

Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal selgitas, et Novatoursi e-müügi kanali (eSales) kaudu reisi ostjad saavad pärast sõitu automaatteavituse, milles palutakse osaleda kliendi rahulolu uuringus. «Kindlasti ei ole automaatteavitus mõeldud kellegi ärritamiseks,» ütles Uustal.

Ta toonitas, et kliendile saadeti lisaks juba enne juristi poolt esmane tagasiside, kus on kirjas, et  reisijate etteheited ja kaebused seoses ohuolukorra tõttu lühikeseks jäänud Egiptuse reiside kohta vaadatakse läbi hiljemalt järgneva nädala alguseks. «Kindlasti ei jää ükski ametlik kaebus ja avaldus meil kahe silma vahele,» lubas Uustal.

«Vabandame, kui see on juhtunud ning palume automaatteavituse sisusse suhtuda mõistvalt. Ka negatiivne tagasiside on meile oluline teave. Tänu sellele saame oma teenuseid  parandada ja leida võimalikud kitsaskohad. Novatours hindab kõrgelt klientide tagasisidet ja ettepanekuid,» lausus Uustal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles