Top Toursi egiptlasest omanik lubab asendusreise oma teisest firmast

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khaled Ibrahim Top Toursi kontoris
Khaled Ibrahim Top Toursi kontoris Foto: Top Tours

Makseraskustes reisifirma Top Tours omanik Khaled Ibrahim lubab klientidele, kellel ei ole võimalik saada ärajäänud reisi eest tagasimakset firmalt endalt või firma garantiirahast,  tasutud summa väärtuses reisi tema teisest firmast - Kliktopist.

Majandustegevuse registri järgi on Kliktop OÜ registreering peatatud alates 31. maist 2010 kuni 29. novembrini 2010.  Samas ütleb firma tänases pressiteates, et saates Kliktopile e-maili oma nime ja broneeringu numbriga, peab lisaks valitud sihtkohale märkima reisiaja, mis peaks jääma ajavahemikku oktoobrist kuni detsembrini 2010. 

Kliktop on 2006. aastal loodud firma, mis kuulub 100 protsendi ulatuses Khaled Ibrahimile. Kliktop jätkab Ibrahimi teatel reiside korraldamist  Egiptusesse, Türki ning Iisraeli koostöös potentsiaalse Itaalia partneriga, kes on valmis ettevõttesse investeerima. 

Top Toursi tegevuse jätkamiseks on Khaled Ibrahim oma teate kohaselt sõlminud lepingu Eesti investoriga. Äriregistri järgi on firma uueks juhatuse liikmeks 1985. aastal sündinud Artem Panchenko. Majandustegevuse registri järgi on Toptours OÜ registreering peatatud 21. novembrini 2010.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles