Uue grupi Egiptusesse viinud GoAdventure tühistab kõik edasised reisid

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egiptus.
Egiptus. Foto: SCANPIX

Reisikorraldaja GoAdventure teatas, et 6. aprillist tühistatakse kõik Egiptuse reisid. Esimesed ärajäänud reisid asendatakse Põhja-Küprose reisidega, hilisemad Türgi reisidega.

Eile lennukitäie rahvast Hurghadasse saatnud GoAdventure teatas täna, et tühistab alates 6. aprillist kõik reisid Egiptuse suunal.

Reisikorraldaja GoAdventure pakub 6. aprillist ärajäänud Egiptuse reisi asemel reisi Põhja-Küprosele. Hilisemad ehk aprilli teise poole asendusreisid toimuvad Türki. Täiendavat juurdemaksu ega käsitlustasu asendusreiside eest ei võeta.

Kõik GoAdventurega Egiptusesse reisinud turistid toimetatakse tagasi Eestisse hiljemalt 12. aprillil.  

Egiptuse turismiministeeriumi Põhjamaade ja Baltikumi esindaja Mohamed Atta Elsherbeiny väljendas oma kurbust seoses reiside tühistamisotsusega. «Egiptuse kuurordid võtavad iga päev vastu tuhandeid turiste ning seetõttu ootab Egiptuse turismiministeerium turvalisusega seotud või selle eest vastutavaid Eesti ametnikke Egiptuse kuurortpiirkondadesse kohapealse olukorraga tutvuma,» selgitas Mohamed Atta Elsherbeiny. 

 Klientidel, kellel on kehtiv broneering Egiptusesse, palutakse ühendust võtta reisikorraldaja või oma reisibürooga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles