Veel üks ettevõte tühistas Egiptuse reisid

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Protestid Kairos.
Protestid Kairos. Foto: Reuters/ScanPix

Reisifirma TezTour teatas, et tühistab välisministeeriumi hoiatuse tõttu kõik aprillis toimuma pidanud Hurghada ja Sharm el Sheikhi reisid.

Täna toimuma pidanud Sharm el Sheikhi pakettreisi asemel pakub TezTour võimaluse valida kuni 14. aprillini asendusreis teiste TezTouri suvesihtkohtade seast. Ärajäänud Egiptuse reisi kuludena peetakse kinni bürookulu 90 eurot reisija kohta, mis on reisifirma kinnitusel vaid osa nende poolt tehtud kulutustest. Reisijatel, kes ei soovi valida asendusreisi TezTour reiside hulgast, tuleb võlaõigusseaduse kohaselt tasuda reisifirmale seoses viimase poolt tehtud kulutustega mõistlikku hüvitist. See on firma kinnitusel 80 protsenti pakettreisi maksumusest. Tagasi saab klient seega 20 protsenti makstud rahast.

Ajavahemikul 5.-20. aprill ärajäävate Egiptuse reiside asemel pakutakse võimalust valida samuti uus TezTouri reis.

Asenduseks pakutakse 6. aprillil toimuvat reisi Türki. Need, kes loobuvad TezTouri asendusreisist, peavad firmale tasuma 60 eurot reisija kohta. Oma otsusest tuleb teatada hiljemalt 14. aprillil.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles