Reisifirma jätab ohuhoiatuse tõttu ära homse lennu Sharm el-Sheikhi

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punase mere ääres asuv Sharm el-Sheikh
Punase mere ääres asuv Sharm el-Sheikh Foto: SCANPIX

Reisifirma Novatours ütleb seoses täna välisministeeriumi poolt avaldatud ohuhoiatusega üles kõik pakettreisilepingud, mis on seotud homse lennuga Sharm el-Sheikhi.

Reisifirma teatel on pakettreisilepingute ülesütlemine kooskõlastatud ka tarbijakaitseameti ning välisministeerumiga.

«Reisijatel, kelle pakettreisleping on üles öeldud, on võimalus kuni14. aprillini valida endale meelepärane asendusreis teiste Novatoursi suvesihtkohtade vahel, tasudes seejuures Novatoursile reisi ärajäämise eest hüvitist 90 eurot - see summa on üksnes osa Novatours´i poolt tehtud kulutustest. Reisijatel, kes ei soovi valida asendusreisi, tuleb tasuda Novatoursile seoses reisikorraldaja poolt tehtud kulutustega võrdset hüvitist, suuruses 80 protsendi ärajääva reisi maksumusest,» teatas reisifirma tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

Otsuse teiste Sharm el-Sheikhi või Hurghada pakettreiside lepingute ülesütlemise, muutmise, või erakorraliste lendude osas teeb Novatours homme kella 11ks.

Seoses suurenenud julgeolekuohuga Egiptuses, soovitab välisministeerium ohutuse eesmärgil vältida igasugust reisimist Egiptusesse, sealhulgas turismikuurortidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles