Tallinna lennujaam pakub pruutpaaridele eraldi teenust

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam pakub pruutpaaridele võimalust meeldejäävalt pulmareisile sõita.
Tallinna lennujaam pakub pruutpaaridele võimalust meeldejäävalt pulmareisile sõita. Foto: Tallinn lennujaama kodulehekülje ekraanitõmmis

Tallinna lennujaam lisas oma VIP-paketti teenuse nimega Meeldejäävalt pulmareisile, mis sisaldab muu hulgas näiteks pildistamise võimalust kuni lähteväravani ja vahuveini pakkumist.

Tallinna Lennujaama reisiterminalide teenindusjuht Helle Luks rääkis, et Tallinna lennujaam pakub VIP-teenust juba alates aastast 1998 ning pikki aastaid püsis toodete valik ja teenuse hind muutumatuna. Nüüd on nad aga tootevalikut arendanud ning pakuvad pakette nii erareisijale, gruppidele, perekondadele kui ka ametiasutustele.

Üks uus teenus on muu hulgas mõeldud pulmareisijatele. Nimelt võib osta teenuse Meeldejäävalt pulmareisile, kus 300 euro eest saab kaks tundi kasutada VIP-ruumi vahuveini ja suupistetega. Sündmuse juurde kuulub mõistagi pulmafotograaf. Makstes 112 eurot võimaldatakse pruutpaarile koos pulmafotograafiga pildistamine kuni lähteväravani, pruutpaar ootab reisi äriklassi ootesaalis.

Lisaks varem olemasolevale VIP-toapaketile (uue nimetusega VIP Standard) on lennujaama tootevalikusse lisandunud  rida uusi tooteid:

*Business Express, mis mõeldud neile, kellele oluline minimaalne ajakulu lennujaamas ja privaatne regulaarreisile minek. Teenus eeldab eelnevat elektroonilist check-in`i ja reisimist vaid käsipagasiga. Reisijat oodatakse VIP-kompleksi hiljemalt 30 minutit enne väljalendu.

*VIP Private Express eralennukiga reisijatele, nii lennule minek kui saabumine toimub läbi VIP-kompleksi. Kõik lennueelsed protseduurid viiakse läbi kiirelt ja ühes kohas.

*Meet & Greet teenus on mõeldud reisijale, kes vajab kindlust lennujaama keerulisena tunduvate protseduuride sujuvaks läbimiseks. Tallinna lennujaamast saadetakse teele või võetakse vastu teie külalised või pereliikmed reisiterminali tavareisijate läbipääsu kaudu. Teenusele on võimalik juurde osta äriklassi ootesaali kasutamise võimalus.

*Nõupidamisruumides vaatega lennuväljale saab läbi viia tavapärase koosoleku, koolituse, või vastuvõtu.

*Konverentsiteenus annab võimaluse kasutada 2. korruse nõupidamisteruumi ja võtta konverentsi delegaadid vastu läbi VIP-kompleksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles