Pühapäeval muutub Venemaa rongide sõiduplaan

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Go Raili Moskva-Tallinn reisirong.
Go Raili Moskva-Tallinn reisirong. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Alates märtsi viimasest pühapäevast toimuvad seoses suveajale üleminekuga mõningad muudatused rahvusvaheliste Go Raili reisirongide sõiduplaanis.

Muudatused puudutavad peamiselt Tallinna-Moskva rongi ning nädala teises pooles sõitva Tallinna-Peterburi rongi väljumisi. Need rongid alustavad reise Balti jaamast Venemaa poole tund aega senisest hiljem. Samuti on tulenevalt ajavahest muudatusi vahejaamadest väljumiste ning sihtjaamadesse saabumiste kellaaegades.

«Sesoonne sõiduplaanimuudatus tuleneb asjaolust, et Eestis minnakse üle suveajale, kuid Venemaal jääb kellaaeg samaks. Ühegi rong väljumine seetõttu varasemaks ei muutu. See tähendab, et graafikumuudatusega seoses keegi rongist maha ei jää,» rääkis Go Raili arendusdirektor Jolan Ševtsov.

Reisirong Tallinn-Moskva väljub alates märtsi viimasest pühapäevast Balti jaamast tunni võrra hiljem, kell 18.00. Moskvast Leningradski vaksalist väljub rong endiselt kell 18.05.

Iga päev Tallinna-Peterburi liinil sõitva reisirongi väljumisajad nii Balti jaamast kui Vitebski vaksalist jäävad samaks – Tallinnast 7.50  ja Peterburist 17.33.

Nädala teises pooles, neljapäeval, reedel ja pühapäeval Tallinnast Peterburi sõitev Go Raili reisirong hakkab Balti jaamast väljuma tunni võrra hiljem, kell 15.26. Peterburist väljub rong reedel, laupäeval ja esmaspäeval endiselt kell 6.55.

Teel peatub Tallinna-Peterburi rong Tapal, Rakveres, Jõhvis, Narvas, Ivangorodis ja Kingissepas, Tallinna-Moskva rong lisaks ka Bologojes ja Tveris.

Täpsemaid väljumis- ja saabumisaegu palub Go Rail vaadata kodulehel olevatest sõiduplaanidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles