Ferrari avab Hispaanias turistidele oma lõbustuspargi

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari lõbustuspark Abu Dhabis.
Ferrari lõbustuspark Abu Dhabis. Foto: SCANPIX

Itaalia luksusautode tootja Ferrari teatas neljapäeval, et avab kahe aasta pärast Hispaanias 100 miljonit eurot maksva lõbustuspargi ning viietärni hotelli.

Barcelona linna lähedale Port Aventura lõbustusparki rajatavas, üle 75 000 ruutmeetrises Ferrari Landis on esindatud muu hulgas Euroopa kõrgeim ja kiireim nn «vertikaalne kiirendus», sõidu simulaator, palju restorane ja 250 toaga viietärni hotell, kirjutab The Local.

Fiat´i gruppi kuuluval Ferraril on juba oma teemapark Ferrari World Abu Dhabis, mis avati 2010. aastal ning kus on väidetavalt maailma kiireimad ameerika mäed. «Pärast Ferrari Worldi edu Abu Dhabis saime palju kutseid , et arendada uus lõbustuspark,» teatas Ferrari brändijuht Andrea Perrone.

Ferrari sõnul otsustasid nad oma pargi rajada Port Aventurasse selle omaniku ettepanekul ning kuna sellel on igal aastal väga suur külastajate arv. Igal aastal käib lõbustuspargis 4 miljonit inimest, pooled neist tulevad väljastpoolt Hispaaniat.

«Meil on algusest saadik olnud selge soov arendada kuurorti rahvusvaheliste ja kõrgelt hinnatud brändide abil, et saavutada eesmärk 5 miljonit külastajat,»ütles Port Aventura tegevjuht Sergio PortAventura Feder.

Hispaanlane ja kahekordne vormel-1 maailmameister Fernando Alonso esindab Ferrari meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles