Hispaania odavlennufirma alustab otselende Tallinnasse

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vueling hakkab Tallinna-Barcelona vahet sõitma 180-kohalise lennukiga
Vueling hakkab Tallinna-Barcelona vahet sõitma 180-kohalise lennukiga Foto: Tallinna Lennujaam

Alates 20. juunist alustab Hispaania suurim odavlennufirma Vueling otselendudega liinil Tallinn-Barcelona.

Vuelingu 180-kohalised Airbus 320 lennukid hakkavad Tallinnasse lendama Barcelona külje all asuvast El Prati lennuväljalt. Tegemist on hooajalise lennuga 20. juunist kuni 12. septembrini 2014.

Lennud Barcelonast väljuvad südaöö paiku teisipäeviti ja reedeti ning Tallinnast kolmapäeva ja laupäeva varahommikutel.

«Kartmata konkurentsi Ryanairiga, astus Hispaania odavlennufirma Eesti jaoks väga olulise sammu ning lennujaamal on Vuelingu tuleku üle väga hea meel. Loodame, et see on see pika ja ilusa koostöö algus,» rääkis Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov. Siiski sõltub tema sõnul iga uue lennufirma püsima jäämine meie turul teenuse tarbijatest, mistõttu kutsus ta üles tutvuma Vuelingu võimalustega. 

Vueling on Hispaania suurim odavlennufirma, mis alustas 2004. aastal kahe Airbus A320-ga lennates neljal liinil. Tänaseks on Vuelingu lennukipargis 70 Airbusi ning lennatakse rohkem kui 200 sihtkohta Euroopas, Põhja-Aafrikas ja Lähis-Idas. 2012 aastal lendas Vuelinguga 14,8 miljonit reisijat. Vuelingu põhilennujaamaks on Barcelona–El Prat Airport.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles