Lugeja küsib: miks nooblid spaad külastajaid alles õhtul vastu võtavad?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihula mõisas asub nüüd hotell ja spaa.
Vihula mõisas asub nüüd hotell ja spaa. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

«Miks osa spaasid, näiteks Toila ja Vihula mõisa oma, kirjutavad kliendid välja kell 12 ja sisse lasevad alles kell 16? Kui üheks päevaks minna, siis ei jõua selle lühikese õhtuse ajaga midagi õieti teha. Kas koristamine tõesti võtab nii palju aega? Tavaliselt on ju sisseregistreerimise aeg kell 12 ja 14, mis oleks normaalne. Kell neli on praegu juba pime, aga Vihula mõis kutsub kaunist loodust nautima. Viimane kord seal olles olime mehega ainsad külastajad ja  seda enam on imelik, et nad varem sisse ei lase, kui nii vähe on koristada,» imestab lugeja.

Vastab Unique Hotels Groupi müügijuht Liina Pärlin.

Vihula Mõis  ei ole tavapärane hotell, vaid mõisakompleks 27 erineva hoonega, kus on 64 hotellituba, 2 restorani, spaa, sisebassein, konverentsikeskus, öko-farm. 27 erinevast ajaloolisest hoonest kuues  on ka hotellitoad. Kuna maju on palju ning majade vahel on ka vahemaad, siis kahtlemata  võtab kõikide hoonete ja tubade korrashoid aega.

Meil on sisseregistreerimise aeg kell 16, sest selleks ajaks garanteerime kõikide tubade korrashoiu. Kuid kui külalised saabuvad varem, siis võimalusel saavad nad oma toa kohe kätte ning samuti on alati võimalik jätta pagas hoiuruumi ning minna restorani sööma, nautida spaahooldusi, ümbruse avastamiseks  jalutada mõisakompleksis ringi enne hotellitoa saamist.

Toila spaa samale küsimusele ei vastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles