Suursaadik julgustab turiste Kreekasse sõitma

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeleavaldus Kreekas võttis verise pöörde.
Meeleavaldus Kreekas võttis verise pöörde. Foto: Reuters/ScanPix

Kreeka peamine ekspordiartikkel on suvi ning kui turist just loosungite kõrvale politseirea ette ei trügi, ei juhtu temaga mitte midagi, julgustas reisijaid Eesti suursaadik Kreekas Andres Talvik ERRi uudisteportaali Kreekas viibivale reporterile.

«Kui küsida, kas Kreekasse võib suvel puhkama tulla, on vastus kindlasti jah,» ütles Talvik ERR Uudiste Kreekas viibivale reporterile . «Tulge Kreekasse, kreeklased on teile selle eest tänulikud,» kutsus Talvik.

Ainukesed ebameeldivused, millega turistid võivad tema sõnul kokku puutuda, on juhtumid, kus streigi tõttu praam parajasti ei lähe soovitud saarele, mõni pood on kinni või taksod ei sõida.

Suursaadik märkis, et kuigi avalik arvamus on siiani väga vaenulik selle suhtes, et IMF sekkub Kreeka ellu ning usutakse, et riik saaks ise raskest seisust välja, siis valitsuse vastu on arvamusküsitluste kohaselt siiski vähemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles