Inimesed otsivad foorumis Tallinki laevale järelevaatajat

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki laev.
Tallinki laev. Foto: Ergo Kuld

Internetifoorumis Buduaar panevad inimesed üles kuulutusi, milles otsivad Tallinki laevakruiisidele üle 30 aastast reisisaatjat. Tallink paneb kõigile südamele, et järelevalvajaks olemisega kaasnevad kindlad kohustused.

«Tere, kas ei ole keegi 30-aastane või üle selle 27.–29. septembril minemas Rootsi kruiisile ja oleks nõus ühel 20-aastasel neiul n-ö järelevaatajaks olema? Kuna minek on nädalavahetusel, siis ei lubata alla 21-aastaseid ilma järelevaatajata, kes oleks üle 30 aasta vana ja seltskonnas on meil kõige vanem inimene 26-aastane. Kui keegi teab kedagi või on ise minemas ja oleks nõus hädast välja aitama, siis võite kirjutada siia või teadetesse. Suur aitäh!» kuulutas üks foorumi külastaja.

Tallink Grupi müügi- ja turundusdirektor Marina Jõgi kommenteeris Tarbija24-le, et Tallinki laevadel kehtib reegel, et alla 18-aastane noor ei tohi ööbimisega laevareisile minna ilma vähemalt 25-aastase järelvaatajata.

«Tallink ei saa ette kirjutada, keda järelevalvajaks valida tuleb, küll aga võtab välja valitud järelevaataja endale kirjalikku ankeeti allkirjastades kohustuse vastutada alla 18-aastase reisija ja tema käitumise eest ööbimisega laevareisil,» selgitas ta. Täpsemalt saab järelevaataja kohustuste ja juhistega tutvuda siin: http://www.tallinksilja.com/documents/10192/2512046/Instructions_for_guardians_of_individual_traveller_EE/18f974d2-05e4-4c4d-9b6a-e2e61d03824d.

«Tallink paneb kõigile südamele, et järelevaatajaks olemisega kaasnevad kohustused ja sellist vastutust enda peale võttes tuleb veenduda, et olete selleks valmis ja tunnete järelvalvatavat isikut piisavalt hästi,» lisas Jõgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles