Kopenhaageni bussidesse paigaldati vallalistele eraldi istmed

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taani transpordifirma julgustab vallalisi liinibussides flirtima ja üksikuid südameid armastust ka bussidest otsima.
Taani transpordifirma julgustab vallalisi liinibussides flirtima ja üksikuid südameid armastust ka bussidest otsima. Foto: Panther Media / Scanpix

Esmaspäevast alates sõidavad Taani pealinnas, Kopenhaagenis ringi liinibussid, kuhu on paigaldatud spetsiaalselt vallalistele mõeldud istmed.

Punaseid vallalistele mõeldud istmeid on bussides kaks ja need paiknevad kõrvuti. Punase istme valinud inimene annab sellega kaasreisijatele teada, et tema süda on vaba ja hing flirtimiseks valmis, vahendas Taani võrguväljaanne Metroexpress.dk.

Idee taga on kohalik transpordifirma Arriva, kelle esindaja sõnul on kogu ettevõtmise eesmärk muuta inimeste harjumusi ning tuua bussidesse rohkem naeratusi ja flirtimist. Ehk leiab mõni nii endale ka armastuse. Lisaks loodab firma, et uuendus toob bussiga sõitjate sekka neidki, kes tavaliselt bussiga ei sõida.

Vallaliste istmed jäävad bussidesse kaheks nädalaks ja neid saab proovida Kopenhaageni liinidel 3A, 4A, 150S, 173E ja 350S. Kokku on vallaliste istmeid 103 bussis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles