Tallinna viietärnihotellid on ühed maailma odavamad

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swissotel Tallinn.
Swissotel Tallinn. Foto: Peeter Langovits

Tuntud hotelliveeb Hotels.com reastas linnad, kus asuvates viietärnihotellides on kõige soodsam ööbida. Kõige odavamalt saab luksushotellides ööbida Poola pealinnas Varssavis, Eesti pealinn Tallinn on edetabelis kolmandal kohal.

Viietärnihotellide tubade keskmine maksumus Varssavis oli käesoleva aasta esimese kuue kuu jooksul 91 eurot, vahendab news.com.au Hotels.com andmeid.

Teisel kohal on Pisa linn Itaalias, kus hotellitubade keskmine hind ühe öö kohta oli esimesel poolaastal 129 eurot, kolmandal kohal on Tallinn, kus ööbimine maksis keskmiselt 135 eurot.

Hotels.com andmetel on reisijad tänavu kõvasti võitnud tänu märgatavale hinnalangusele viietärnihotellides üle maailma. Näiteks langesid hinnad Milaano ja Kaplinna luksushotellides vastavalt 22 ja 14 protsenti. Viietärnihotellide hinnad on eelmisest aastast Varssavis langenud 17, Pisas 6 ja Tallinnas 9 protsenti.

Keskmised tubade hinnad ühe öö kohta viietärnihotellides 2013. aastal

1. Varssavi 91 eurot

2. Pisa 129 eurot

3. Tallinn 135 eurot

4. Budapest 137 eurot

5. Lissabon 143 eurot

6. Berliin 148 eurot

7. Brüssel 150 eurot

8. Delhi 154 eurot

9. Marrakech 155 eurot

10. Praha 155 eurot

* Hinnad on ümardatud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles