Väinamere Liinid palub Kuivastu-Virtsu liinil reisijatelt kannatlikku meelt

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Regula Kuivastu-Virtsu liinil reisijaid laevalt maale laskmas.
Parvlaev Regula Kuivastu-Virtsu liinil reisijaid laevalt maale laskmas. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Kuivastu-Virtsu liini teenindab reede õhtul vabagraafikus parvlaev Regula üksinda, kuna parvlaev St Ola viibib erakorralises dokiremondis. Kella 21 paiku peaks liinile saabuma ka parvlaev Kõrgelaid.


Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on liinil praegu tippaeg. «Regula suudab vabagraafikul teha ühe ringi umbes 1 tunni 20 minutiga graafikukohase 2 tunni asemel. Praegu on Regula liinil üksinda, kella 21 paiku jõuab appi parvlaev Kõrgelaid,» ütles Hiiuväin.

«Sellest aga reedese nõudluse rahuldamiseks ei piisa. Palume reisijatel arvestada, et ooteajad Virtsu sadamas on praegu tavapärasest pikemad ning seda ka nende reisijate jaoks, kel on e-pilet olemas. Neil, kel e-piletit pole, palume reisi edasi lükata õhtul hiljemaks või homme hommikuks. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast ning palume mõista ja arvestada, et tegu on eriolukorraga,» lausus Hiiuväin.

Parvlaev Kõrgelaid tuleb Kuivastu - Virtsu liinile reedel õhtul pärast graafikureiside lõppu Triigi - Sõru liinilt. Laupäeval sõidavad Kuivastu-Virtsu liinil Regula ja Kõrgelaid, mis mahutavad vastavalt 105 sõidukit ja 40 sõidukit. Pühapäevaks, mil St Ola-d on oodata liinile tagasi, taastub tavapärane liikluskorraldus.

Parvlaev St Ola vigastas neljapäeva hommikul Kuivastu sadamas oma sõukruvi ning siirdus dokiremonti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles